Onze overtuiging

Wij zien het als onze taak om u te helpen uw mond weer gezond te maken en te houden. Wij zien het als onze missie dat u tevreden en met een glimlach weer naar buiten loopt. Bij Borre Mondzorg zien we iedere patiënt als een individu die recht heeft op een gezonde mond. We stellen de patiënt centraal en bedenken samen een zorgplan op maat, passend bij de wensen en voorkeuren van elke patiënt. Ons advies zal daarom van patiënt tot patiënt verschillen. Uw mond, onze (gezamenlijke) zorg!

In de komende jaren zien we ons graag groeien naar een praktijk met vier behandelkamers. Prettige, individuele zorg is hierbij de belangrijkste factor voor tevreden patiënten. Met  voldoende aandacht, openheid, vriendelijkheid, toegankelijkheid, rust en geduld gaan we ervoor zorgen dat we een praktijk creëren waar mensen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Het ultieme doel? Iedere patiënt het gevoel geven dat ze als een ‘VIP’ worden gezien. Niet het volgende ‘nummertje’ in de wachtkamer, maar een ‘Very Important Patient’!

 

Uw mening telt
Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren.  Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons weten. Alvast bedankt!

Nothing you wear is more important than your smile!

Ons team

Maaike
Tandarts

t. 074-20 51 58 0
e. info@borremondzorg.nl

Ans
Praktijkmanager

t. 074-20 51 58 0
e. info@borremondzorg.nl

Mascha
Preventie-assistente 

t. 074-20 51 58 0
e. info@borremondzorg.nl

Monique
Tandarts-assistente

t. 074-20 51 58 0
e. info@borremondzorg.nl

Onze achtergrond

Het team van Borre Mondzorg bestaat uit gedreven tandheelkundigen, die werken met plezier en enthousiasme!

Maaike is in 1998 als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft 15 jaar lang aan het roer gestaan van een eigen praktijk in Amsterdam. Een aantal jaar geleden is ze weer terugverhuisd naar haar roots in Twente. De afgelopen vier jaar heeft ze als zelfstandig tandarts in Enschede gewerkt. Het (opnieuw) starten van een eigen praktijk samen met Ans, ziet ze als een geweldig avontuur, waarin ze haar passie voor kwalitatieve mondzorg volledig kwijt kan.

Vol enthousiasme is Ans met Maaike het avontuur aangegaan. De organisatorische kant van de praktijk wordt door haar geleid. Als praktijkmanager is zij verantwoordelijk voor het plannen en regelen van de dagelijkse gang van zaken bij Borre Mondzorg. Ans heeft ook jarenlange ervaring in een tandartspraktijk, zowel als preventie- en balieassistente en als praktijkmanager.

Aan de stoel werkt Maaike samen met preventieassistente Mascha. Met 17 jaar ervaring als tandarts- en preventieassistente kent Mascha de kneepjes van het vak tot in de puntjes. Buiten tandsteen verwijderen heeft zij haar certificaat voor het geven van verdovingen en het vullen en afwerken van vullingen. Deze effectieve samenwerking tussen tandarts en assistente zorgt voor een prettige behandeling van hoge kwaliteit.

Met ingang van 1 juli 2018 is ons team uitgebreid met de altijd vrolijke Monique! Ze heeft jarenlange ervaring in de tandheelkunde als tandarts- en balieassistente. Ze gaat bij ons voornamelijk werken als tandartsassistente bij Maaike aan de stoel. In het najaar van 2018 gaat ze de opleiding voor preventieassistente volgen, waar ze erg enthousiast over is!

Heeft u een vraag voor een van de dames? Bel of mail gerust, we helpen u graag!

Borre Mondzorg
Ziekenhuisstraat 1a
7622 GZ, Borne