Verdoving

Een bezoek aan de tandarts wordt soms als vervelend of pijnlijk ervaren, door verschillende oorzaken. In onze praktijk proberen we er alles aan te doen om u zo comfortabel mogelijk te behandelen. Door gebruik te maken van een uniek verdovingssysteem zorgen we ervoor dat u zo veel mogelijk kunt ontspannen tijdens de ingreep.

Unieke verdoofsysteem
Wij werken voor de verdoving graag met de QuickSleeper! Hierdoor zijn de verdovingen efficiënter en comfortabel voor de patiënt. Het werkt altijd en de verdoving zit direct na verdoven, het geeft geen gevoelloosheid in de tong, lip en wang! Dit is zeker voor kinderen en angstige patiënten een ideale situatie! Ook kunnen meerdere tanden met één injectie verdoofd worden. Er is minder verdovingsvloeistof nodig en de patiënt ervaart amper iets van het verdoven.

Verdovingsmiddelen
Voor het verdoven zijn verschillende verdovingsmiddelen mogelijk. Mocht het zo zijn dat u allergisch bent voor een bepaalde vloeistof, geeft u dat dan gerust aan. Het is voor ons geen enkel probleem om een ander middel te gebruiken, dan de meest gebruikte vloeistof.

Veiligheid
Er wordt regelmatig gevraagd of een lokale verdoving wel veilig is. Hoewel er bij elke medische en tandheelkundige ingrepen risico’s zijn, is de kans op bijwerkingen bij deze vorm van verdoven ontzettend klein. Onze tandarts, Maaike, legt u hier graag meer over uit, mocht u nog vragen hebben.

Heeft u vragen over het verdoven? Bel of mail ons gerust even, wij helpen u graag verder!

Mail: info@borremondzorg.nl
Telefoon: 074 – 205 1580

Graag tot ziens!

Borre Mondzorg
Ziekenhuisstraat 1a
7622 GZ, Borne