Contact

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of per e-mail.

Bel 074 – 205 15 80 of mail naar info@borremondzorg.nl


Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 –  12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur. Elke dag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur voor vragen en/of het maken of verzetten van afspraken. 

Buiten deze uren wordt u, als de praktijk geopend is, enkel in het geval van een ernstige spoedklacht (nabloedingen of een ongeval) doorverbonden met onze spoedlijn.

Bezoek- en postadres

Ziekenhuisstraat 1a 

7622 GZ Borne

 

Contactformulier

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat een bericht achter via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Crocusvakantie!!  Vanwege de crocusvakantie zijn wij afwezig vanaf vrijdag 19 februari tot maandag 1 maart 2021.  Na maandag 1 maart zijn wij weer aanwezig en zullen we uw mail zo snel mogelijk gaan beantwoorden.

Kleine uitzondering: Is er al een afspraak met u gemaakt voor maandag 22 februari of op donderdag 25 februari, dan gaat deze gewoon door! Mocht u deze afspraak alsnog willen verzetten of wilt u doorgeven dat u corona-gerelateerde klachten heeft, dan is dat uiteraard mogelijk om via de email te doen. De mail zal regelmatig op dit soort berichten worden gecheckt.

Telefonisch zijn wij maandag 1 maart vanaf 9 uur weer bereikbaar.

 

Borre Mondzorg
Ziekenhuisstraat 1a
7622 GZ, Borne